Fläderblomssaft.

on

20110703-195940.jpg

Du behöver följande:

35 klasar fläderblommor
2 st lime
2 st citron
1,5 kg strösocker
30 gram citronsyra

Gör så här:
Koka upp vatten och socker. Skär citrusen i skivor och lägg i en stor rostfri bunke. Skölj av fläderblommorna och lägg i bunken. Häll på vattnet och citronsyra.
Täck med en handduk eller plastfilm. Låt stå över natten i rumstemperatur, sen 3 dygn i kylskåp. Sila av och häll på rengjorda flaskor.

/PappaKock

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s