Nytt i köket.

on

Idag var jag och hämtade ett roligt paket. Jag har beställt lite köks-gadgets från Ninasmat.se.

20110630-152140.jpg
De har riktigt mycket roliga grejer och det trillar in nyheter väldigt ofta. Jag kommer skriva mer om de olika föremålen då jag använt dem. Men det jag kommer prova allra först är isbollarna, fast jag har inte tänk ha is i dem… Men mer om det när jag provat!

20110630-152654.jpg
Men jag tycker att ni ska kolla in deras hemsida
/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s