Grillat.

on

20110628-185248.jpg

Har precis avnjutit grillade revbenspjäll. Först kokade jag dem med lite, lök, selleri, morot, sjärnanis och färsk rosmarin. Gjorde en glaze med bl.a. Rödvin, mörk sirap, vitlök, ingefära, koriander, chili, balsamvinäger, Citronskal och ännu mer rosmarin.

Grillade på dem relativt hårt, revben skall enligt min smak vara hårt grillade. Det smakade kalas!

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s