Snabbmat.

on

20110614-135922.jpg

En del dagar så är det bara så att man har varken tid eller lust att stå vid spisen och laga mat. De där dagarna är det lätt att man tar svängen förbi Max, eller plockar med sig en pizza hem. Inget fel i det, verkligen inte. Men…. så här på sommaren kan man ju snabbt och lätt slänga ihop lite egen ”snabbmat” Svensk snabbmat.

Vi har färskpotatisen som är så otroligt god att man kan äta den som den är, utan något till. Men lägger man till sill, lite rädisor, gräddfil och egenodlad gräslök, ja då har man mat som både är snabb och betydligt godare än både pizza och burgare.

20110614-135931.jpg

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s