Dekorativt & gott.

on

20110613-204511.jpg

För tillfällett är jag väldigt förtjust i ärtskott. De är inte bara fina att dekorera maten med, de är även riktigt krispiga och goda. Ett tips är att lägga dem i iskallt vatten i ca 5 minuter, då blir de superkrispiga. En annan fördel med ärtskott är att de behåller spänsten och ser fräscha ut länge, även om man tillsätter dem i tex en varm potatissallad.

Jag gillar att garnera mat med något man verkligen kan äta, inte bara putta undan innan man kan äta utav maten. Minns ni när det skulle vara en stor örtboll på all mat, visst timjan är också gott, men inte en hel boll!

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s