Västerbottenrulle med dill.

on

20110611-221043.jpg

Det här brödet bakade jag på jobbet i veckan. Har inget exakt recept eftersom vi kör lite på känsla. Men gör en vanlig ljus bröddeg, rätt så fast eftersom den ska gå att kavla ut. Pensla hela med olivolja och strö över riven Västerbottensost, hackad dill och lite nymalen svartpeppar. Rulla ihop som en rulltårta, pensla hela rullen med olivolja och strö över flingsalt. 180 grader i ca 25-35 minuter.

Riktigt gott när det är nygräddat, passar nog galant till kräftskivan.

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s