Stans bästa fika!

on

20110604-213456.jpg

Om man befinner sig i Skövde, så bör man besöka butiken Förr och deras kafé. Butiken säljer diverse inredningsgrejer och lite retro prylar. Bland annat sambons favoritmärke, Green gate. I butiken ligger ett riktigt trevligt kafé. Familjen tog en solig fika på deras uteservering idag. Det var fruktansvärt svårt att välja bland alla godsaker men tillslut blev det en key lime pie och en superkletig Rocky road. Det här kafét är lätt stans bästa. Så äckligt trött på alla andras jävla Delicato-bollar och bakeoff bullar.

Om ni inte har vägarna förbi Skövde kan ni ju alltid titta in på deras hemsida

/PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s