Vad köket erbjuder.

on

Minns ni när man var mindre och gick i skolan, ibland stod det ”vad köket erbjuder” på matsedeln. Hade man tur blev det pannkakor och hade man riktig otur så blev det panerad fisk och kall sås. Men grejen med vad köket erbjuder, eller frysrens som det borde heta är ju att göra sig av med lite slattar som ligger och tar upp dyrbar plats. Idag körde jag lite ”vad köket erbjuder mötet leftovers tema”. Jag drog ut alla rester jag hittade i kylen och bara gick bananas med det. Det hela blev väldans gott med lite quinoa till. Det blir ju ofta väldigt bra när man inte har några som helst planer för maten, utan bara kör. Har man bara några paket bacon, cremefraiche och en bit parmesan hemma så kan det aldrig gå fel.

20110524-225335.jpg

/PappaKock

2 kommentarer Lägg till din

 1. Beng-Ha skriver:

  Den panerade fisken med kall sås var så gött. Hmm, jaja vad gillade han inte, rekordhållaren sen mellanstadietiden. Haha, svårslaget

  1. pappakock skriver:

   Ha ha vad var det, 32 köttbullar va?

   PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s