Ananas/mynta-marmelad.

on

Här kommer ytterligare ett marmeladrecept, denna gång med ananas och mynta.

Du behöver följande:
1 ananas
1 citron
1 kruka mynta
200-350 gram sylsocker

Gör så här:
Skala och hacka ananasen i bitar. Riv citronen och pressa ur saften. Lägg ananas och citronskal och saft i en gryta. Under tiden det kokar upp hacka eller riv myntan. När det kokat i 2-3 minuter tillsätt mynta och syltsocker, lätt småputtra i ytterligare 2-3 minuter. Häll upp på rengjorda burkar och kyl.


Lycka till!

/ PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s