TidningsTips.

on

20110508-184834.jpg

Sitter just i skrivandets stund i kvällssolen med en kopp kaffe, en Nogger och förra månadens nummer utav Nya Gourmet. En tidning som jag verkligen kan rekommendera. Intressanta artiklar, bra variation på recepten, både för proffs och amatörer. Dessutom är det inte så hiskeligt mycket reklam som de här branschtidningarna har en tendens att ha.

Det finns ju hur många mattidningar som helst just nu, men man kan ju inte köpa precis allt, även om man skulle vilja. Så jag har valt att hålla mig till en. Väljer man att prenumerera så blir även priset väldigt bra. Så nästa gång ni handlar tycket jag att ni ska plocka med ett ex hem.

20110508-184911.jpg

/ PappaKock

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s