Förvånansvärt gott!

on

På dagens lunch serverade vi något mindre vanligt, oxkind. När jag stod och putsade köttet igår så såg det ärligt talat inget vidare ut. Jag har inte ätit kind tidigare men visst är det så att själva namnet är avskräckande. De putsade kinderna kryddades, stektes och fick sedan tillbringa natten puttrandes i rödvin och buljong. När jag smakade på det imorse så ändrade jag verkligen uppfattning, det var så mört och gott. Det var väldigt mycket smak på det, och jag gillade det skarpt. Några som även gillade det skarpt var dagens matgäster, över förväntan.

20110503-221404.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s