Stekt ananas med balsamkaramell.

20110502-160556.jpg

Du behöver (4 portioner)
120 gram färsk ananas
2 msk farinsocker
2 msk ljus sirap
1-2 msk balsamvinäger

Gör så här:
Häll sockret och sirapen i en stekpanna och sätt på värmen. Rör om. Skär ananasen i kuber. När det börjar bubbla i sockret häll på balsamvinägern och sänk värmen något. Låt det reducera ner i någon minut. Lägg i ananasen och dra stekpannan av värmen. Låt det svalna en aning. Servera med vaniljglass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s